20. October 2022.

ZAHVALNICA INSTITUTU ZA UMETNIČKU IGRU NA 13. BOSIFEST-u 2022

ZAHVALNICA INSTITUTU ZA UMETNIČKU IGRU NA 13. BOSIFEST-u 2022

 

Svečana ceremonija zatvaranja festivala i dodela nagrada na Trinaestom Internacionalnom Festivalu Osoba Sa Invaliditetom u organizaciji Hendi Centra Koloseum, upriličena je 19.10.2022. u Jugoslovenskoj Kinoteci.

Na svečanoj dodeli nagrada, prisutnima su se obratili direktor festivala Darko Ivić i selektor festivala Miroljub Stojanović. Žiri festivala radio je u sastvau: Dejan Petrović, scenarista i reditelj, Marija Stojnić, rediteljka i producentkinja dokumentarnih filmova i Janko Baljak, filmski i televizijski reditelj. Grand Prix Festivala za najbolji film dodeljen je dokumentarnom filmu Štaka autora Sachi Cunningham, i Chandler Evansa Vayabobo iz SAD.

Institut je dugogodišnji partner BOSI FESTA u okviru kog se prikazuju koreografije i performansi studenata i profesora. Ove godine na otvaranju festivala prikazana je koreografija Essence profesora Ognjena Vučinića u izvođenju studentkinje master studija Jovane Grujić. Takođe, ove godine saradnici i studenti Instituta: Teodora Živković, Boban Kostić, Lazar Tirić i Nina Horvat, kao i alumnistkinje Fakulteta za inženjerski menadžment Jelena Stjepanović i MIlica Stevković su volonterski učestvovali u realizaciji festivala.

Na svečanom zatvaranju, Institutu za umetničku igru uručena je zahvalnica za doprinos u realizaciji festivala koju je primila Prof. dr Snežana Arnautović Stjepanović, prodekan za nastavu.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.