Upis na master studije

Prijavi se
decan-img

Institut za umetničku igru raspisuje prijemne ispite za Master studije Umetnička igra i Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company za 2024/25. akademsku godinu. Master studije su namenjene pojedincima s visokoškolskim obrazovanjem iz umetnosti koji poseduju najmanje 180 ECTS bodova.

Svi zainteresovani kandidati za Master studije mogu da dobiju informacije o upisu uz prethodno zakazivanje na institutzaumetnickuigru@gmail.com  , putem i-mejla prijave@iui.rs  i putem telefona 011 41 40 424.

Prijemni ispit za Master studije Umetnička igra će se održati 2. jula 2024. godine u 14.00h.

Audicija za Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company će se održati 2. jula 2024. godine u 12.00h.

Šta mi je potrebno da bih se prijavio/la?

 • Da uz prijavu priložite dokaz o stečenih minimum 180 ECTS bodova (trogodišnje ili četvorogodišnje akreditovane studije);
 • Položite prijemni ispit; Kandidati polažu prijemni ispit, koji se sastoji od analize portfolija umetničkih i stručnih radova kandidata kao i razgovora sa Komisijom;
 • Pokažete radno poznavanje Engleskog jezika (konverzacija).
 • Pre polaganja prijemnog ispita kandidat uplaćuje na račun fakulteta iznos od 5.000 dinara za troškove održavanja ispita.
 • Uplata se vrši na ž.r. Instituta broj: 265167031000009130; poziv na broj: JMBG kandidata; Svrha uplate: Troškovi prijemnog ispita.

 

Šta mi je potrebno da bih se prijavio/la za Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company?

 • Da uz prijavu priložite dokaz o stečenih minimum 180 ECTS bodova (trogodišnje ili četvorogodišnje akreditovane studije);
 • Položite audiciju;
 • Pokažete radno poznavanje Engleskog jezika (konverzacija).
 • Pre polaganja prijemnog ispita kandidat uplaćuje na račun fakulteta iznos od 5.000 dinara za troškove održavanja ispita.
 • Uplata se vrši na ž.r. Instituta broj: 265167031000009130; poziv na broj: JMBG kandidata; Svrha uplate: Troškovi prijemnog ispita.

 

IUI Transitions Dance Company je plesna kompanija nastala u okviru Instituta za umetničku igru namenjena pojedincima s visokoškolskim obrazovanjem iz umetnosti koji poseduju najmanje 180 ECTS bodova.

IUI Transitions Dance Company istovremeno se bavi obrazovanjem i eksperimentisanjem radi pronalaženja novih oblika koreografskog i igračkog vokabulara, i načina izražavanja misli koje koreograf kao zadatak stavlja pred igrače.

Rezultat takvog načina rada treba da bude pronalaženje neočekivanih, podsticajnih izazova pri radu na novom delu, koje će biti dostupno širokom auditorijumu.

Kompanija će okupiti najzanimljivije mlade koreografe i igrače da bi stvarali originalna dela, ili preuzimali najinteresantnija dela respektabilnih koreografa ili igrača s domaće i svetske scene.

Upis na master studije Umetnička igra

Institut za umetničku igru raspisuje prijemne ispite za Master studije Umetnička igra 2024/25.

Prijemni ispit za Master studije Umetnička igra će se održati 02. jula 2024. godine u 14.00h.

Kandidati polažu prijemni ispit, koji se sastoji od analize portfolija umetničkih i stručnih radova kandidata kao i razgovora sa Komisijom.

Školarina / Finansije

Celokupni troškovi studiranja na osnovnim studijama su najpristupačniji u Srbiji (školarina, svi udžbenici i naučno-nastavna sredstva, neograničen broj prijava ispita kao i overa semesetara) i iznose 3000 EUR  po godini studija (plaćanje po srednjem kursu NBS na dan uplate).

Ukoliko se kandidat opredeli za varijantu plaćanja u ratama, student je u obavezi da prilikom upisa uplati 40% školarine (dinarska protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan uplate), a ostatak na osam jednakih mesečnih rata po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Pre polaganja prijemnog ispita kandidat uplaćuje na račun fakulteta iznos od 5.000 dinara za troškove održavanja ispita.

Uplata se vrši na ž.r. Instituta broj: 265167031000009130; poziv na broj: JMBG kandidata.

 

 

Svi zainteresovani kandidati za Master studije mogu da dobiju informacije o upisu: lično u Studentskoj službi (Kabinet 332, 333) svakog radnog dana od 10.00 do 17.00, u kabinetu Novi prostor (uz prethodno zakazivanje institutzaumetnickuigru@gmail.com), putem e-mejla prijave@iui.rs i putem telefona 011 41 40 421.

Kandidati zainteresovani za master studije takođe mogu da obave razgovor sa profesorima. Razgovori sa profesorima se zakazuju preko i-mejla institutzaumetnickuigru@gmail.com

Uverenje o akreditaciji studijskog progama – Umetnička igra za master studije možete videti ovde: mas-umetnicka-igra.

 

Prijavi se

Online prijava

  This site is registered on wpml.org as a development site.