07. April 2023.

SEMINAR ANATOMIJA ZA IGRAČE

SEMINAR ANATOMIJA ZA IGRAČE

 

INSTITUT ZA UMETNIČKU IGRU organizuje tromesečni seminar pod nazivom Anatomija za igrače.

Seminar je namenjen svim igračima, pedagozima umetničke igre, rukovodiocima baletskih studija i plesnih klubova, ljubiteljima igre i pokreta, koji žele da nauče osnove anatomije i funkcionisanje lokomotornog aparata, zatim biomehaniku plesa, kao i mogućnost preventive povreda, nakon upoznavanja  sa najčešćim povredama  baletskih igrača.

POZIVAMO: rukovodioce baletskih studija i njihove zaposlene, rukovodioce plesnih studija i njihove zaposlene, sve koji se bave igrom, a nisu prošli  školovanje na DIF-u, nekoj od Visokih trenerskih škola ili Institut za umetničku igru, kao i studente i profesore baletskih škola, koji su prošli  osnovno ili master obrazovanje na Institutu za umetničku igru, ali nisu imali anatomiju kao predmet; sve profesore baletskih škola koji su ostali na srednjem stručnom obrazovanju, ili završili fakultete na kojima nisu imali anatomiju.

 DINAMIKA RADA: Jednom nedeljno, u večernjim časovima ( sreda ili četvrtak), u periodu od 3 meseca (12 predavanja ukupno) održaće se dvočas, kako bi svi zainteresovani stekli zavidno znanje iz oblasti anatomije, biomehanike i povreda u baletu, koje bi im mnogo pomoglo u daljem usavršavanju i iskustvu u oblasti igre i pedagogije.

 

VREME TRAJANJA SEMINARA:  april, maj, jun 2023. godine

 

Seminar vodi Tijana Malek, dipl. viši fizioterapeut, trenutno student-saradnik u nastavi, druga godina Master programa, Instituta za umetničku igru.

 

Rok za prijavu je 15. april, broj mesta je ograničen, za sve informacije kontaktirajte Institut za umetničku igru na telefon 011 41 40 421 ili putem mejla na teodora.zivkovic@iui.rs

 

This site is registered on wpml.org as a development site.