15. June 2022.

PRIJEMNI ISPIT ZA DOKTORSKE STUDIJE UMETNIČKA IGRA I PERFORMANS ZA 2022/23.

PRIJEMNI ISPIT ZA DOKTORSKE STUDIJE UMETNIČKA IGRA I PERFORMANS ZA 2022/23.

 

Institut za umetničku igru raspisuje konkurs za upis studenta u prvu godinu doktorskih studija Umetnička igra i performans.

Studijski program traje tri godine, nosi 180 ESPB i nakon čega se stiče zvanje: Doktor umetnosti – dramske i audiovizuelne umetnosti.

Na studijski program se mogu upisati studenti koji su u prethodnom školovanju na akademskim studijama stekli minimum 300 ESPB.

 

Prijemni ispit

Rang lista studenata se pravi na osnovu ostvarenog uspeha u prethodnom školovanju (prosečna ocena i dužina studiranja) i provere znanja, sklonosti i sposobnosti. Vrsta znanja, sklonosti i sposobnosti kandidata utvrđuje se na osnovu intervjua koji obavlja posebno formirana komisija.

Kandidati koji konkurišu na studijski program Umetnička igra i performans su obavezni da polažu prijemni ispit, koji se sastoji od analize portfolija umetničkih i stručnih radova kandidata kao i razgovora sa Komisijom.

Prijave na konkurs se vrše online putem linka: http://www.iui.rs/upis-na-doktorske-studije ili putem maila: prijave@iui.rs

Prijemni ispit će se održati 5.jula 2022. godine u 15.00h na Institutu za umetničku igru.

 

Dokumenta za prijavljivanje na konkurs:

 

Troškovi polaganja prijemnog ispita iznose 5.000,00 din.

 

Za sve dodatne informacije možete zakazati konsultacije svakog radnog dana od 9.00 do 17.00 časova na 011 41 40 421 ili na mail prijave@iui.rs 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.