01. February 2022.

PREZENTACIJA INSTITUTA ZA UMETNIČKU IGRU U POŽEREVCU I NOVOM SADU

PREZENTACIJA INSTITUTA ZA UMETNIČKU IGRU U POŽEREVCU I NOVOM SADU

 

Prezentaciju odseka studijskog programa Scenske narodne igre i muzike Instituta za umetničku igru u Požarevcu i Novom Sadu, predstaviće profesori ove institucije dr Vesna Bajić Stojiljković i dr Anton Andonov.

Prezentacija u Požarevcu biće održana 5. februara u baletskoj sali Centra za kulturu Požarevac (ul. Jovana Šerbanovića 1) s početkom u 17.00 časova, a u Novom Sadu, u nedelju 6. februara u prostorijama KUD-a Svetozar Marković (ul. Šumadijska 6a) u 12 časova.

Pozivamo igrače izvođačkog sastava folklornih ansambala, srednjoškolce završnih godina, umetničke rukovodioce, koreografe amatere, kao i sve zainteresovane na prezentaciju odseka Scenska narodna igra i muzika uz praktičnu radionicu iz oblasti koreografske kompozicije.

Institut za umetničku igru je jedina visokoškolska obrazovna ustanova u Srbiji za obrazovanje profesionalnih igrača, koreografa i pedagoga u svim oblastima umetničke igre.

Odsek Scenska narodna igra i muzika posebno je usmeren ka narodnoj igri, koreografiji, pedagogiji i profesionalnom izvođenju.   

 

Za sve dodatne informacije pozovite 011 41 40 421.

 

Fotografija Nemanja Maraš.

This site is registered on wpml.org as a development site.