24. June 2024.

ODBRANA MASTER RADA MARIJE VUฤŒENOVIฤ†

Danas 24. juna u Beogradu, ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ฃ๐š ๐•๐ฎฤ๐ž๐ง๐จ๐ฏ๐ขฤ‡, kandidat za zvanje Master dramski i audiovizuelni umetnik โ€“ Umetniฤka igra odnosno student Master akademskih studija Umetniฤka igra je pristupila odbrani svog Master rada na temu โ€ž๐Œ๐ž๐ญ๐จ๐๐จ๐ฅ๐จ๐ ๐ข๐ฃ๐š ๐ฉ๐ซ๐ฏ๐ž ๐ ๐จ๐๐ข๐ง๐ž ๐ค๐ฅ๐š๐ฌ๐ขฤ๐ง๐จ๐  ๐›๐š๐ฅ๐ž๐ญ๐š ๐ฉ๐จ ๐•๐š๐ ๐š๐ง๐จ๐ฏ๐š ๐ฌ๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ๐ฎโ€œ.
Koleginica ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ฃ๐š ๐•๐ฎฤ๐ž๐ง๐จ๐ฏ๐ขฤ‡ rad je izlagala javno pred ฤlanovima komisije obrazovane od strane Nauฤno-nastavnog veฤ‡a Fakulteta za ocenu i odbranu u skladu sa ฤlanom 26. Statuta Fakulteta, u sastavu:
โ€ข Prof. dr Sneลพana Arnautoviฤ‡ Stjepanoviฤ‡, Predsednik komisije;
โ€ข Prof. Aleksandar Iliฤ‡, mentor;
โ€ข Doc. Milica Bezmareviฤ‡, ฤlan.
Nakon svog izlaganja uvaลพena koleginica ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ฃ๐š ๐•๐ฎฤ๐ž๐ง๐จ๐ฏ๐ขฤ‡, je odgovorila na sva postavljena pitanja.
Uvaลพavajuฤ‡i gore navedene ฤinjenice, komisija konstatuje da je dana 24. juna 2024. godine u Beogradu, uvaลพena koleginica, ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ฃ๐š ๐•๐ฎฤ๐ž๐ง๐จ๐ฏ๐ขฤ‡ uspeลกno odbranila svoj Master rad sa ocenom deset.
Shodno Zakonu o visokom obrazovanju Republike Srbije kao i Statutu Fakulteta, od ovog trenutka ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐ฃ๐š ๐•๐ฎฤ๐ž๐ง๐จ๐ฏ๐ขฤ‡, ima sva prava i obaveze koji proizilaze iz ฤinjenice da od danas ima javno priznato akademsko zvanje โ€˜Master Dramski i audiovizuelni umetnik โ€“ Umetniฤka igraโ€™.
This site is registered on wpml.org as a development site.