14. June 2024.

ODBRANA MASTER RADA ADE RASPOR

Danas, 14.06.2024. u Beogradu, Ada Raspor, kandidatkinja za zvanje Master Dramski i Audiovizuelni umetnik – Umetnička igra odnosno student Master akademskih studija Umetnička igra pristupila je odbrani svog Master rada.

 

Uvažena koleginica Ada Raspor, je prikazala svoj rad na temu „Značaj psihologije, pedagogije i socijalne sredine u procesu nastajanja umetničkog dela“, izlagala je javno pred članovima komisije obrazovane od strane Naučno-nastavnog veća Fakulteta za ocenu i odbranu u skladu sa članom 26. Statuta Fakulteta, u sastavu:

 

Prof. Aleksandar Ilić, Predsednik komisije

Prof. Dijana Milošević, mentor

Prof. dr Snežana Arnautović Stjepanović, član

 

Nakon svog izlaganja uvažena koleginica Ada, je odgovorila na sva postavljena pitanja.

 

Uvažavajući gore navedene činjenice, komisija konstatuje da je dana 14.06.2024. u Beogradu, uvažena koleginica, Ada Raspor uspešno odbranila svoj Master rad na temu „Značaj psihologije, pedagogije i socijalne sredine u procesu nastajanja umetničkog dela“ sa ocenom 10.

 

Shodno Zakonu o visokom obrazovanju Republike Srbije kao i Statutu Fakulteta, od ovog trenutka Ada Raspor, ima sva prava i obaveze koji proizilaze iz činjenice da od danas ima javno priznato akademsko zvanje

 

“ Master Dramski i audiovizuelni umetnik – Umetnička igra „.

 

Čestitamo!!!!

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.