08. September 2021.

NAŠI STUDENTI VLADIMIR DRLJAN I IVONA STOJANOVIĆ POLOŽILI AUDICIJU ZA PRIJEM PRIPRAVNIKA U NACIONALNOM ANSAMBLU KOLO

Početkom septembra 2021. nacionalni Ansambl narodnih igara i pesama Srbije KOLO objavio je konkurs za prijem pripravnika volontera za poslove “Igrač – Član ansambla narodne igre – Baletski ansambl I”.

 

Od prijavljenih 17 kandidata, audiciju je položilo 9 kandidata, među kojima su i dva studenta Instituta za umetničku igru, sa odseka Scenska narodna igra i muzika, Vladimir Drljan i Ivona Stojanović.

 

“Za mene je ova prilika veliki uspeh, velika motivacija za rad i trud, za moj lični napredak, kako u igračkom tako i pevačkom delu, i naravno motivacija za znanjem i iskustvom u profesionalnom ansamblu kao što je Kolo. Potrudiću se da što više napredujem u svakom smislu”, istakao je Vlada.

 

“Puno mi znači što sam dobila priliku da naučim nešto novo i steknem znanje i iskustvo u profesionalnom ansamblu. Potrudiću se da napredujem i budem još bolja”, naglasila je Ivona.

 

Institut za umetničku igru čestita studentima postignute uspehe, sa željom da napreduju i steknu nova znanja i iskustva u oblasti umetničke igre.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.