16. December 2021.

MASTERKLAS O KOREOGRAFIJI NARODNE IGRE

MASTERKLAS O KOREOGRAFIJI NARODNE IGRE

 

Institut za umetničku igru iz Beograda organizovaće Masterklas o koreografiji narodne igre u sredu, 22. decembra 2021. godine, u trajanju od 16 do 20 časova na Institutu za umetničku igru, Bulevar vojvode Mišića 43 u Beogradu.

Masterklas će voditi profesori dr Anton Andonov sa Akademije muzičke, plesne i likovne umetnosti (AMTII) iz Plovdiva u Bugarskoj i dr Vesna Bajić Stojiljković sa Instituta za umetničku igru u Beogradu.

Masterklas će obuhvatiti predavanja i praktičan rad iz koreografske kompozicije i režije, rad na prostornoj kompoziciji koreografije i obradu igračkih obrazaca tradicionalnih narodnih igara.

Masterklas je namenjen učenicima srednje baletske škole – smer narodna igra, profesionalnim igračima, igračima u kulturno-umetničkim društvima i umetničkim rukovodiocima.

 

Prijavu na Masterklas poslati mejlom na institut.snim@gmail.com.

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, datum rođenja, škola koju pohađa učenik ili ustanova/udruženje u kojoj je igrač ili rukovodilac angažovan i broj telefona. U prijavi naznačiti Masterklas o koreografiji narodne igre.

Cena Masterklasa je 1.000 dinara i uplaćuje se prema priloženoj uplatnici do dana održavanja. Učesnicima Masterklasa je na raspolaganju besplatan parking ispred zgrade Instituta.

PRIMER UPLATNICE

 

Za više informacija pozovite (011) 41 40 421 svakog radnog dana od 9.00 do 17.00 časova.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.