17. January 2023.

MASTERKLAS O KOREOGRAFIJI I METODICI NARODNE IGRE

MASTERKLAS O KOREOGRAFIJI I METODICI NARODNE IGRE

 

Institut za umetničku igru iz Beograda organizovaće Masterklas o koreografiji i metodici narodne igre u subotu, 11. februara 2023. godine, u trajanju od 10:00 do 18:00 časova na Institutu za umetničku igru, Bulevar vojvode Mišića 43 u Beogradu.

 

Masterklas će voditi prof. dr Anton Andonov sa Akademije muzičke, plesne i likovne umetnosti (AMTII) iz Plovdiva u Bugarskoj, prof. dr Vesna Bajić Stojiljković, Velimir Agovski i Boban Kostić sa Instituta za umetničku igru u Beogradu.

 

Masterklas će obuhvatiti predavanja i praktičan rad iz koreografske kompozicije i režije, prostorne kompozicije, obradu igračkih obrazaca i metodiku učenja narodnih igara.

 

Masterklas je namenjen učenicima srednje baletske škole – smer narodna igra, profesionalnim igračima, igračima u kulturno-umetničkim društvima, koreografima narodnih igara i učiteljima koji vode folklorne sekcije u osnovnim školama.

 

Prijavu na Masterklas poslati mejlom na institut.snim@gmail.com.

 

Prijava treba da sadrži:

U prijavi naznačiti Masterklas o koreografiji i metodici narodne igre.

 

Cena Masterklasa je 2000 dinara i uplaćuje se prema priloženoj uplatnici do petka, 10.2.2023. Za studente i članove Akademskog folklornog ansambla je masterklas besplatan. Učesnicima masterklasa je na raspolaganju besplatan parking ispred zgrade Instituta.

 

Za više informacija pozovite (+381) 65 4470 170 svakog radnog dana od 9.00 do 17.00 časova.

 

This site is registered on wpml.org as a development site.