25. June 2022.

DIPLOMSKA PREDSTAVA LJUBAVNICI

DIPLOMSKA PREDSTAVA LJUBAVNICI
 
 
Diplomska predstava LJUBAVNICI Andree Dobrić, Nine Pantović i Ane Gliksman, premijerno na sceni Teatra na Brdu u ponedeljak 27. juna s početkom u 20.00 časova.
 
S obzirom na našu bliskost, rešile smo da ujedinimo lična iskustva i napravimo komad koji možemo da proživimo dok ga plešemo, a koji se bavi zaljubljivanjem i ljubavlju.
Ono što ljubavne odnose čini specifičnim jeste što su istovremeno eksploracija nas samih kroz nekog drugog; u velikoj meri zavise od naše volje da se otvorimo, od naše sposobnosti da pobedimo strahove i damo veru svojim osećanjima. 
Pogotovo u savremenom dobu, koncept ljubavnih odnosa je komplikovan i čini se kao da se sve više udaljava od svoje suštine koja leži u onom pra, onom što je biološko i iskonsko za svakog čoveka. 
Ova predstava ne banalizuje ljubav time što će dati odgovor na pitanje šta je ona zapravo ili kako je doživljavati ispravno. 
Naša želja je da kroz ovu predstavu publici damo podlogu da ljubav osete, jer je njena najveća lepota što se može samo osetiti i to na svakome svojstven način, navode autorke.
 
U predstavi igraju Djordje Galić, Dejan Bošković, Dimitrije Cincar Kostić, Ana Gliksman, Andrea Dobrić i Nina Pantović.
Kreativni saradnik Sara Radulović;
Kostim Nataša Vranešević;
Svetlo Vladimir Živanović;
Muzika Miloš Stevanović;
Mix i master Nemanja Obrenović;
Fotografija Jana Andjić.
 
This site is registered on wpml.org as a development site.