09. September 2021.

Audicija za IUI Dance Company

Institut za umetničku igru će organizovati audiciju za IUI Dance kompaniju čiji rad je usmeren na edukaciju i pripremu polaznika za budući profesionalni rad u ansamblima i savremenim plesnim kompanijama.

IUI Dance kompanija je nastala u okviru Instituta za umetničku igru i namenjena je učenicima srednjih baletskih škola, članovima plesnih klubova i škola, i pojedincima koji se bave umetničkom igrom. Kompanija planira redovan repertoarski program i istovremeno se pored obrazovanja bavi i eksperimentisanjem radi pronalaženja novih oblika koreografskog i igračkog vokabulara i načina izražavanja koje koreograf kao zadatak stavlja pred buduće igrače.
Rezultat takvog načina rada treba da bude pronalaženje neočekivanih, podsticajnih izazova pri radu na novim delima, koja će biti dostupna širokom auditorijumu.

Rukovodilac IUI Dance kompanije Ognjen Vučinić, poziva sve zainteresovane da se priključe projektu s ciljem popularisanja i promocije savremene igre u Srbiji. Polaznici će nastupati u originalnim komadima koji će za njih realizovati različiti koreografi, a tokom rada sa njima imaće uvid u različite plesne tehnike i provoditi značajno vreme kroz umrežavanja profesionalnih aktivnih plesnih umetnika Srbije i regiona. Asistent rukovodioca kompanije je Katarina Bućić MA, saradnik u nastavi na Institutu za umetničku igru.

Probe će se održavati četvrtkom i subotom na Institutu za umetničku igru.
Kompanija će svoje nastupe realizovati na scenama Teatra Vuk, Malog pozorišta Duško Radović, Doma kulture Studentski grad i eksperimentalnoj sceni Instituta za umetničku igru, a planirani su nastupi na takmičenjima i festivalima u zemlji i regionu.

Audicija će biti održana 16. oktobra 2021. u 12.00h u Institutu za umetničku igru.
Mesečna kotizacija za pohađenje programa IUI Dance Company iznosi 5.000,00 RSD
Audicija za IUI Dance Company je besplatna.
Za više informacija pozovite ☎ 011 41 40 421 svakog radnog dana od 9.00 do 17.00.
Prijave su otvorene do 14. oktobra 2021. do 14.00h i šalju se na mail: iuidancecompany@iui.rs s naznakom Prijava za audiciju

Prijava treba da sadrži:
Ime i prezime;
Datum rođenja;
Škola ili plesni klub koju pohađa kandidat;
Mobilni telefon i mail

This site is registered on wpml.org as a development site.