01. June 2022.

AUDICIJA KOMPANIJA BALET MLADIH ZA 2022/23

AUDICIJA KOMPANIJA BALET MLADIH ZA 2022/23
 
 
 
Institut za umetničku igru iz Beograda će organizovati audiciju za kompaniju Balet mladih koja će se realizovati 25. juna u 11.00 časova u Institutu za umetničku igru, ul. Bulevaru vojvode Mišića br. 43. u baletskoj sali 307.
 
Za audiciju se mogu prijaviti svi zainteresovani učenici baletskih škola (najmanje završen 1. razred osnovne baletske škole), plesnih studija (ne mlađi od 12 godina), učenici ostalih razreda baletskih škola i diplomirani baletski igrači.
Balet mladih podrazumeva rad sa vrhunskim pedagozima klasičnog baleta, repertoara klasičnog baleta i duetne igre i realizuje se tri puta nedeljno u popodnevnim časovima u (baletskoj sali) Instituta za umetničku igru.
 
Raspored proba kompanije Balet mladih biće usklađen s radom baletskih škola.
 
Kompanija Balet mladih planira od septembra redovan repertoarski program koji se sastoji od Gala koncerata, baletskih svita, jednočinih baleta i celovečernjih baletskih predstava u izvornim koreografijama klasičnog nasleđa. 
 
Rad u baletu mladih takođe je usmeren na pripremu polaznika za budući profesionalni rad u ansamblu.
 
Projekat se realizuje kroz program usavršavanja mladih iz oblasti klasičnog baleta i umetničke igre koji je podržan od strane Kancelarije za mlade grada Beograda.
 
Audicija za Balet mladih je besplatna.
 
Za više informacija pozovite 
011 41 40 421 svakog radnog dana od 9.00 do 17.00.
 
Prijave su otvorene do 22. juna 2022. do 17.00h i šalju se na mail: mila.stijak@iui.rs s naznakom “Balet mladih”
 
Prijava treba da sadrži:
 
This site is registered on wpml.org as a development site.