Školarina/Finansije

Celokupni troškovi studiranja na osnovnim studijama iznose 2.000 evra po godini studija i najpristupačniji su u Srbiji (školarina, svi udžbenici i naučno-nastavna sredstva, neograničen broj prijava ispita kao i overa semesetara) plaćanje po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Školarina na master studijama iznosi 2.500 evra, plaćanje je isto po srednjem kursu NBS na dan uplate. Institut pruža mogućnost plaćanja u ratama i to 40% prilikom upisa, a ostatak školarine na osam jednakih mesečnih rata.

Ukoliko se kandidat opredeli za varijantu plaćanja u ratama, student je u obavezi da prilikom upisa uplati 40% školarine (dinarska protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan uplate), a ostatak na osam jednakih mesečnih rata po srednjem kursu NBS na dan uplate.

U najboljem akademskom duhu, Institut za umetničku igru nudi delimične ili potpune stipendije za studente koji po prijavljivanju pokazuju najviše kvalitete i potencijal, kao i potrebu za finansijskom asistencijom.

Pre polaganja prijemnog ispita/audicije kandidat uplaćuje na račun Instituta iznos od 2.000 dinara za troškove održavanja ispita. U slučaju da kandidat bude primljen, ovaj iznos će biti oduzet od ukupne cene studija.

Račun Instituta: 265167031000009130 svrha uplate prijemni/audicija.

Primer uplatnice možete videti ovde:

uplatnicaiui