Školarina/Finansije

Celokupni troškovi studiranja na osnovnim studijama iznose 2.000 evra po godini studija i najpristupačniji su u Srbiji (školarina, svi udžbenici i naučno-nastavna sredstva, neograničen broj prijava ispita kao i overa semesetara) plaćanje po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Ukoliko se kandidat opredeli za varijantu plaćanja u ratama, student je u obavezi da prilikom upisa uplati 40% školarine (dinarska protivvrednost po srednjem kursu NBS na dan uplate), a ostatak na osam jednakih mesečnih rata po srednjem kursu NBS na dan uplate.

U najboljem akademskom duhu, Institut za umetničku igru nudi delimične ili potpune stipendije za studente koji po prijavljivanju pokazuju najviše kvalitete i potencijal, kao i potrebu za finansijskom asistencijom.

Pre polaganja prijemnog ispita kandidat uplaćuje na račun Instituta iznos od 2.000 dinara za troškove održavanja ispita. U slučaju da kandidat bude primljen, ovaj iznos će biti oduzet od ukupne cene studija.

Račun Instituta: 265167031000009130.

Primer uplatnice možete videti ovde:

uplatnicaiui

 

 

Školarina na master studijama iznosi 2.500 evra, plaćanje je isto po srednjem kursu NBS na dan uplate. Institut pruža mogućnost plaćanja u ratama i to 40% prilikom upisa, a ostatak školarine na osam jednakih mesečnih rata.