Nagrade i Priznanja

price-image

Studenti Instituta za umetničku igru Vladimir Čubrilo, Branko Mitrović i Boris Vidaković dobitnici su Specijalne pohvale Terpsihora. 2017.

price-image

Na XXI Festivalu koreografskih mijatura 2017. godine, prva nagrada, nagrada kritike i nagrada Aleksandar Izrailovski dodeljena je profesoru Macieju Kuźmińskom, Studentima Đurđiji Jelenković i Nastasji Ivetić i Luki Stojkoviću pripala je prestižna nagrada Ohrabrenje..

price-image

Dobitnica Godišnje nagrade za najbolju koreografiju, Pozorišta na Terazijama 2017. godine je Milica Cerović, studentkinja II godine Master studija Instituta za umetničku igru.

price-image

Studentkinje Instituta za umetničku igru Jovana Ikonić, Teodora Vujkov i Anđelija Jovanović, na prestižnom Međunarodnom takmičenju TANZOLYMP u Berlinu 2018. godine osvojile su drugo mesto (prvo nije dodeljeno) za koreografiju Beige i F31.6 Jovane Ikonić..

price-image

Studenti Instituta za umetničku igru Katarina Bućić, Katarina Stojković, Marija Vučenović, Mila Stijak, Maja Marković i Vladimir Čubrilo nominovani su za Nagradu grada Beograda za 2017. godinu u oblasti Umetnost – stvaralaštvo mladih za projekat Nušić Triptih.

price-image

Studentkinja II godine Instituta za umetničku igru Alisa Oravec, osvojila je prvo mesto i laureat za režiju i koreografiju predstave „Petar Pan“ na Pokrajinskom festivalu dečjeg pozorišnog stvaralaštva „3xĐ“ u pozorišnoj sekciji „Đetvan“ 2018..

price-image

Doc. Aleksandar Nikolić dobitnik je zahvalnice za izuzetan doprinos kulturi grada Jerusalima, koju dodeljuje Žamboki IMVAJ, Ministarstvo spoljnih poslova i grad Jerusalim.

price-image

Nikola Pavlović student treće godine Odsek koreografija, u selekciji od 17 kandidata iz celog sveta odbran je za koreografski debi Međunarodne produkcije Plesnog teatra Ljubljana koja će premijerno biti izvedena 2020. godine na sceni tog teatra..

price-image

Specijalnu pohvalu Terpsihora 2019. kao prestižno priznanje koje se dodeljuje na godišnjem nivou umetnicima ili institucijama kulture u oblasti umetničke igre, dobila je Đurđija Jelenković apsolvent Institita za umetničku igru .

price-image

Nagrade i pohvale za izvedene radove na Arilskim susretima 2019. dobili su: Anđelija Jovanović, student III godine osnovnih studija - Specijalna pohvala; Katarina Bućić, saradnik u nastavi i student II godine Master programa Umetnička igra - Najbolji performans; Nikola Pavlović, student III godine osnovnih studija -Najbolja koreografija..

price-image

Na završnoj večeri programa Universal Artists festivala u koncertnoj sali Jordan Hall u Bostonu Prof. dr Vladimir Tomašević i umetnička direktorka Universal Artist festivala iz Bostona i GIPAC Asocijacije Wanzhe Zhang dodelili su učesnicima nagrade i priznanja. Prof. Aleksandar Ilić i doc. Aleksandar Nikolić su pozdravljeni stojećim ovacijama na Konzervatorijumu Nove Engleske u Bostonu gde su im uručena i specijalna priznanja.

price-image

Na 23. Festivalu koreografskih minijatura (FKM) u organizaciji Udruženja baletskih umetnika Srbije na sceni Raša Plaović Narodnog pozorišta u Beogradu 2019. dodeljene su nagrade mladim koreografima sa Instituta za umetničku igru: Nagrada Ohrabrenje dodeljena je Katarini Ilijašević i Sandri Milošević, Nagrada Aleksandar Izrailovski dodeljena je Luki Stojkoviću, Nagrada kritike i treće mesto pripalo je Katarini .

This site is registered on wpml.org as a development site.