IUI TRANSITION DANCE KOMPANIJA – Master studije plesnog performansa

Audicija/prijemni ispit za upis na na Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company održaće se 28. septembra u 10.00 časova sala Novi prostor.

Prijave za Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company putem i-mejla prijave@iui.rs

Šta mi je potrebno da bih se prijavio/la?

 

  • Da uz prijavu priložite dokaz o stečenih minimum 180 ECTS bodova (trogodišnje ili četvorogodišnje akreditovane studije);
  • Položite audiciju;
  • Pokažete radno poznavanje Engleskog jezika (konverzacija).

Informacije o visini školarine/finansijama pogledajte OVDE.

IUI Transitions Dance Company je plesna kompanija nastala u okviru Instituta za umetničku igru namenjena pojedincima s visokoškolskim obrazovanjem iz umetnosti koji poseduju najmanje 180 ECTS bodova.

IUI Transitions Dance Company istovremeno se bavi obrazovanjem i eksperimentisanjem radi pronalaženja novih oblika koreografskog i igračkog vokabulara, i načina izražavanja misli koje koreograf kao zadatak stavlja pred igrače.

Rezultat takvog načina rada treba da bude pronalaženje neočekivanih, podsticajnih izazova pri radu na novom delu, koje će biti dostupno širokom auditorijumu.

Kompanija će okupiti najzanimljivije mlade koreografe i igrače da bi stvarali originalna dela, ili preuzimali najinteresantnija dela respektabilnih koreografa ili igrača s domaće i svetske scene.

Uverenje o akreditaciji studijskog progama – Umetnička igra za master studije možete videti ovde: mas-umetnicka-igra

Za više informacija pozovite ☎ 011 41 40 421 svakog radnog dana od 09.00 do 17.00.