MASTER STUDIJE PLESNOG PERFORMANSA (IUI TRANSITITION DANCE KOMPANIJA)

Institut za umetničku igru raspisuje prijemne ispite/audiciju za Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance kompanija za 2020/21 akademsku godinu.

Prijave za Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company otvorene su od 06.07.2020. do 31.08.2020. godine.

Svi zainteresovani kandidati za Master studije mogu da dobiju informacije o upisu uz prethodno zakazivanje institutzaumetnickuigru@gmail.com, putem i-mejla prijave@iui.rs i putem telefona o11 41 40 421.

Prijemni ispit/audicija održaće se 28. septembra u 10.00 časova sala Novi prostor.

Audiciju će voditi profesor savremene igre i koreograf Ognjen Vučinić.

Šta mi je potrebno da bih se prijavio/la?

 

  • Da uz prijavu priložite dokaz o stečenih minimum 180 ECTS bodova (trogodišnje ili četvorogodišnje akreditovane studije);
  • Položite audiciju;
  • Pokažete radno poznavanje Engleskog jezika (konverzacija).

Informacije o visini školarine/finansijama pogledajte OVDE.

IUI Transitions Dance Company je plesna kompanija nastala u okviru Instituta za umetničku igru namenjena pojedincima s visokoškolskim obrazovanjem iz umetnosti koji poseduju najmanje 180 ECTS bodova.

IUI Transitions Dance Company istovremeno se bavi obrazovanjem i eksperimentisanjem radi pronalaženja novih oblika koreografskog i igračkog vokabulara, i načina izražavanja misli koje koreograf kao zadatak stavlja pred igrače.

Rezultat takvog načina rada treba da bude pronalaženje neočekivanih, podsticajnih izazova pri radu na novom delu, koje će biti dostupno širokom auditorijumu.

Kompanija će okupiti najzanimljivije mlade koreografe i igrače da bi stvarali originalna dela, ili preuzimali najinteresantnija dela respektabilnih koreografa ili igrača s domaće i svetske scene.

Uverenje o akreditaciji studijskog progama – Umetnička igra za master studije možete videti ovde: mas-umetnicka-igra