Winter Intensive Masterclass – Savremena igra

Institut za umetničku igru organizovaće intenzivne časove savremene igre pod nazivom Winter Intensive Masterclass – savremena igra tokom perioda raspusta osnovnih i srednjih baletskih škola od 10. februara do 14. februara 2020. godine koje će voditi igrač, koreograf i predavač savremene igre Ognjen Vučinić.

Winter Intensive Masterclass – savremena igra obuhvataće vežbe s akcentom na tehničkim zahtevima i njihovom savladavanju.

Winter Intensive Masterclass namenjen je učenicima Osnovnih baletskih škola (3 i 4 razred), učenicima Srednjih baletskih škola (1, 2, 3 i 4 razred) i profesionalnim savremenim igračima.

Polaznicima i roditeljima je na raspolaganju kafe klub i besplatan parking.

Cena Winter Intensive Masterclass – savremena igra je 6.000 dinara koja se može uplatiti u 2 rate (uplata prve rate se može izvršiti najkasnije do 24. januara 2020. godine).

Prijave poslati na: vladimir.cubrilo@iui.rs

Prijava treba da sadrži: ime i prezime, datum rođenja, škola koju pohađa učenik i broj telefona.

Primer uplatnice možete pogledati ovde:

uplatnicaiui winter intensive masterclass

Za više informacija pozovite (011) 41 40 421 svakog radnog dana od 9.00 do 17.00 časova.

Rođen 10. 4. 1980. godine, jedan je od osnivača plesne kompanije MASA, član Zagrebačkog plesnog ansambla i stalni saradnik, organizator radionica suvremenog plesa u Zagrebačkom plesnom centru. Sa nepune četiri godine počeo je sa časovima klasničnog baleta, u plesnom studiju ZARO u Puli, pod vođstvom Slavice Šenk.

Nakon završene srednje Medicinske škole nastavlja svoje profesionalno usavršavanje.

Od 2001. na poziv umetničke direktorke Zagrebačkog plesnog ansambla Snježane Abramovič Milković postaje stalni član Zagrebačkog plesnog ansambla. Učestvovao je u brojnim plesnim i televizijskim projektima. Dobitnik je brojnih nagrada kao i nagrade Hrvatskog glumišta za najbolja plesna ostvarenja (muški igrač).