ZAVRŠEN PETI SUMMER DANCE CAMP VRANJE 2019.

Na sceni Doma vojske u Vranju, sinoć 10. jula s početkom u 20.00 časova izveden je Gala koncert povodom završetka petog Međunarodnog letnjeg kampa za umetničku igru u Vranju.

Ove godine seminar je pohađao rekordan broj polaznika (46), uglavnom učenika osnovnih i srednjih baletskih škola, plesnih škola, klubova i studenti Instituta za umetničku igru.

Gala koncert je bio prilika da Predsednik saveta Fakulteta za inženjerski menadžment, prof. dr Vladimir Tomašević, uruči plakete i zahvalnice pojedincima i kolektivima. U ime grada Vranja plaketu je primio gradonačelnik dr Slobodan Milenković, koju je potom u znak zahvalnosti predao balet majstoru Bahramu M. Juldaševu iz Rusije. Plakete su uručene i komandantu 4. brigade kopnene vojske, brigadnom generalu Slobodanu Stopi, direktorki Doma učenika srednjih škola Maji Ristić, kao i predstavnici Policijske uprave Vranje, Mileni Dimitrijević, dok je zahvalnicu dobila Jasmina Prokić, koja od prvog kampa medisjki promoviše Summer Dance Camp Vranje.

Predavanja su držali balet majstor Bahram M. Juldašev iz Rusije, prvakinja baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Ana Pavlović, koreograf i pedagog savremene igre Tomek Pomersbah iz Poljske, koreograf i pedagog savremene igre Ognjen Vučinić iz Hrvatske, asistent Mila Stijak i korepetitor Ana Spremić.

Više fotografija pogledajte OVDE.