MASTER STUDIJE PLESNOG PERFORMANSA (IUI TRANSITITION DANCE KOMPANIJA)

Audicija/prijemni ispit za upis na na Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company održaće se 11. jula 2018. godine u 12.00 časova u sali 214.

Audiciju će voditi koreograf Justyna Kalbarcyzk.

Prijave za Master studije plesnog performansa – IUI Transition Dance Company otvorene su do 10. jula do 17.00 časova.

Svi zainteresovani kandidati za Master studije mogu da dobiju informacije o upisu: lično u Studentskoj službi (Kabinet 332, 333) svakog radnog dana od 10.00 do 14.00, u kabinetu 308 (uz prethodno zakazivanje institutzaumetnickuigru@gmail.com), putem i-mejla prijave@iui.rs i putem telefona o11 41 40 421.

Kandidati zainteresovani za master studije takođe mogu da obave razgovor sa profesorima. Razgovori sa profesorima se zakazuju preko i-mejla institutzaumetnickuigru@gmail.com.

Šta mi je potrebno da bih se prijavio/la?

  • Da uz prijavu priložite dokaz o stečenih minimum 180 ECTS bodova (trogodišnje ili četvorogodišnje akreditovane studije);
  • Položite audiciju;
  • Pokažete radno poznavanje Engleskog jezika (konverzacija).

Informacije o visini školarine/finansijama pogledajte OVDE.

IUI Transitions Dance Company je plesna kompanija nastala u okviru Instituta za umetničku igru namenjena pojedincima s visokoškolskim obrazovanjem iz umetnosti koji poseduju najmanje 180 ECTS bodova.

IUI Transitions Dance Company istovremeno se bavi obrazovanjem i eksperimentisanjem radi pronalaženja novih oblika koreografskog i igračkog vokabulara, i načina izražavanja misli koje koreograf kao zadatak stavlja pred igrače.

Rezultat takvog načina rada treba da bude pronalaženje neočekivanih, podsticajnih izazova pri radu na novom delu, koje će biti dostupno širokom auditorijumu.

Kompanija će okupiti najzanimljivije mlade koreografe i igrače da bi stvarali originalna dela, ili preuzimali najinteresantnija dela respektabilnih koreografa ili igrača s domaće i svetske scene.

Uverenje o akreditaciji studijskog progama – Umetnička igra za master studije možete videti ovde:

mas-umetnicka-igra