POČINJE ČETVRTI LETNJI KAMP ZA UMETNIČKU IGRU

U organizaciji Instituta za umetničku igru 1. jula počinje četvrti Međunarodni letnji kamp za umetničku igru u Vranju – Summer Dance Camp Vranje 2018.

Ove godine, seminar će pohađati polaznici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije, tokom koga će se održavati časovi klasičnog baleta i repertoara klasičnog baleta, časovi savremene igre i repertoara savremene igre i afro plesa.

Predavanja će držati Bahram M. Juldašev (Rusija/Slovačka), Lidija Pavlović (Srbija), Justyna Kalbarczyk  (Poljska), Vladimir Čubrilo (Srbija), Mbulelo Ndabeni (Velika Britanija) i korepetitor Ana Spremić (Srbija).

Letnji kamp traje deset dana, a rezultati ovogodišnjeg rada biće javno prikazani u okviru Gala koncerta u Domu vojske u Vranju 10. jula s početkom u 20.00 časova u kome učestvuju svi polazanici.

Summer Dance Camp Vranje 2018. održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, uz podršku Grada Vranja, Fakulteta za inženjerski menadžment u Vranju, Doma vojske i Doma učenika srednjih škola u Vranju.

IMG_7042