PODSETNIK: SDC 2018.

Ostalo je manje od mesec pred početaka letnjeg seminara za umetničku igru u Vranju – SUMMER DANCE CAMP VRANJE 2018.

Letnji seminar u Vranju trajaće deset dana i obuhvataće oblasti klasičnog baleta i savremene igre kojim će rukovoditi značajni stručnjaci iz ovih umetničkih oblasti.

Rezultati postignuti tokom rada biće javno prikazani na Gala koncertu 10. jula u Domu Vojske u Vranju.

Polaznici seminara biće smešteni u Domu učenika srednjih škola u Vranju, gde su im obezbeđena tri obroka, besplatan internet, teretana i drugi sportsko rekreativni programi.

Predavanja će držati Bahram M. Juldašev (Rusija), Lidija Pavlović (Srbija), Mbulelo Ndabeni (Velika Britanija), Justina Kalbarczyk (Poljska), Bojan Mikić (Srbija) i Ana Spremić (Srbija), korepetitorka.

Polazak iz Beograda je 30. juna u 11.00 časova ispred Instituta za umetničku igru, ulica Bulevar vojvode Mišića 43, Beograd.

Letnji seminar za umetničku igru u Vranju podržali su gradonačelnik Vranja, dr spec. Slobodan Milenković, Uprava grada Vranje, Dom Vojske u Vranju i Dom učenika srednjih škola u Vranju.

Letnji seminar za umetničku igru u Vranju namenjen je učenicima osnovnih i srednjih baletskih škola, plesnim školama i klubovima, studentima Instituta za umetničku igru i profesionalcima s područja Srbije i regiona.

Cena seminara je 200 evra za učenike iz Srbije, 300 evra za učenike iz regiona.
U cenu je uključen prevoz iz Beograda, pansion (tri obroka), smeštaj, izleti, kao i završni Gala koncert u kome će učestvovati svi polaznici.

Primer uplatnice:

uplatnicaiui

Više informacija možte da dobijete putem telefona studentske službe Instituta za umetničku igru (011) 41 40 420 svakog dana od 09.00 do 17.00 časova.

Snimak Gala koncerta 2017. možete pogledati OVDE.

Fotografije Summer Dance Camp Vranje 2017. možete pogledati OVDE.