Održan Gala koncert polaznika Summer Dance Camp Vranje 2017.

U Domu vojske u Vranju 10. jula je održan Gala koncert u okviru trećeg Međunarodnog seminara za umetničku igru Summer Dance camp Vranje 2017.

Polaznici seminara, u organizaciji Instituta za umetničku igru, predstavili su delove iz repertoara klasičnog baleta i koreografije, kao i iz savremene i moderne igre, koje su, tokom desetodnevnih radionica, pripremali.

Summer Dance Camp Vranje tokom deset dana, od 1. do 10. jula, već treću godinu uzastopno organizuje nastavu i radionice: klasičnog baleta, koje vode prof. Bahram M. Juldašev (Slovačka/Rusija) i Lidija Pavlović (Srbija), savremene i moderne igre, koje vode Isidora Stanišić (Srbija), Ema Janković (Hrvatska) i Tomek Pomersbah (Poljska).

Letnji kamp – Summer Dance kamp Vranje 2017. ove godine pohađa 56 polaznika iz Srbije, Slovačke i Makedonije, kao i šest polaznica iz Vranja, a održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije uz podršku Fakulteta za inženjerski menadžment – Vranje, Grada Vranje, Doma vojske Vranje i Doma učenika srednjih škola u Vranju.

Fotografije možete pogledati OVDE.