Profesor Aleksandar Ilić otvorio 26. BELEF

Profesor Aleksandar Ilić, umetnički direktor 26. Beogradskog letnjeg festivala,  je u petak, 23. juna, otvorio ovogodišnju manifestaciju u bašti Studentskog kulturnog centra.

Prisutne goste je pozdravio i tom prilikom najavio je da omiljeni festival Beograđana, i svih onih koji dolaze u Beograd, i ove godine donosi mnogo sjajnih sadržaja, potvrđujući još jednom da je BELEF najbolja verzija leta u Beogradu.

Beograđani dobar dan!

Na sličan način, ne tako davno, pozdravljao nas je s vrha Beograđanke mudri, duhoviti, po malo ciničan, a nežan zaljubljenik u naš grad, Duško Radović. Grad, koji je on mnogo voleo, kuca srcem ljubavi za nas.

Taj, naš, vaš, njegov grad očekuje Vas raširenih ruku za zagrljaj, pozivajući na druženje, na slavlje iz večeri u veče, u podne u ponoć, leta najraskošnijeg godišnjeg doba.

Po 26. put, od 23. juna do 23. jula, Beogradski letnji festival nudi onima koji su Beogradu ostali verni, njihovim prijateljima i svim radoznalim namernicima, da zavire u skrovište umetničkih zbivanja, potraže, a naći će po nešto za oči, dušu, uši i srce.

Letite u snovima, maštajte, Beograd Vas zove: Letite… Kulturno!

Beogradski letnji festival je Vaš i samo zbog Vas.

Prof. Aleksandar Ilić
Umetnički direktor BELEF-a

cebef-baner_Belef2017