GYROKINESIS METODA

Metodom Gyrokinesis obuhvata se celo telo pokrećući energetske snage koje stimulišu nervni sistem, šireći pri tom opseg pokreta i razvijajući funkcionalne snage podstaknute ritmičkim pokretima.
Gyrokinesis je originalna metoda čije su prednosti i kvaliteti slični onima u Jogi, Tai chiu, gimnastici i plesu.
Metod primenjuje ovlašćeni trener grupno ili pojedinačno, pri čemu se može vežbati i kod kuće na odgovarajućoj podlozi i stolici uz pomoć DVD-a.
Vežbanje traje 60 do 90 minuta i počinje laganim zagrevanjem u sedećem stavu na stolici nizom fluidnih spinalnih pokreta pripremajući telo za složenije, ali jednostavne pokrete. Potom se prelazi na pod i vežbama se postepeno dodaju složeniji zadaci (kretanje kukova, ramena, ruku i nogu), nastavljajući trening uključivanjem ritmičkih vežbi (pri uspravnom položaju) kojima se savlađuje ravnoteža, da bi se prešlo na kardiovaskularne vežbe. Trening se završava umirujućim, vežbama čiji je cilj priprema tela i uma za uključivanje u svakodnevi život.
GYROKINESIS metod moguće je prilagoditi SVAKOM: osobama iz svih životnih sfera, uključujuči i ostvarene sportiste, plesače,studente, penzionere i osobe s invaliditetom.

Počinje od 2. novembra i traje tri nedelje.

Informacije na telefon (063) 7144 201